O nama

Naša prica

Tko je Fanola?

Obiteljski posao proizvodnje čajnog peciva i pekarskih proizvoda, razvijan tijekom 20 godina, od 2014. godine predstavlja se tržištu pod brandom Fanola. U 2016. godini organizirana je vlastita proizvodnja te oformljen tim kvalificiranih radnika s bogatim iskustvom u prehrambenoj industriji. Zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i razvijenim recepturama, Fanola proizvodi brzo su našli put do potrošača željnih domaćih proizvoda kakvi ne izlaze iz tvornica velikih proizvođača. Osobito je dobro prihvaćen Vjenčić, tradicionalni domaći prhki keks punjen voćnom marmeladom, poznat i kao Linzer. Fanolin tim nastavlja kontinuirano ulagati resurse u daljni razvoj kako bi opravdali povjerenje koje nam brojni korisnici naših proizvoda svakodnevno iskazuju. Tradicionalne recepture kombiniramo s naprednim tehnološkim procesima, asortiman gradimo u skladu sa željama i potrebama kupaca, a znanja i vještine naših zaposlenika unapređujemo kako bi odgovarali novim zahtjevima tehnologije i tržišta.

 

 

 

 

 

 

Zašto izabrati Fanolu kao partnera?

  • Fanola se odlikuje dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u proizvodnji pekarskih i srodnih proizvoda.
  • Zahvaljujući kvaliteti proizvoda i izgrađenom brandu, Fanola je prepoznata kao pouzdan i jedan od vodećih dobavljača domaćeg tradicionalnog čajnog keksa.
  • Domaći okus koji se postiže tradicionalnom recepturom i procesom proizvodnje s velikim udjelom ručnog rada, naša je komparativna prednost u odnosu na velike proizvođače.
  • Kvalitetu Fanola keksa prati konkurentna cijena koja proizvod čini dostupnim većem broju potrošača.
  • Fleksibilnost u proizvodnji omogućava nam da odgovorimo na specifične zahtjeve naših maloprodajnih partnera i kupaca.
    • Fanola posjeduje IFS certifikat koji je potvrda usklađenosti proizvoda sa zahtjevima “International Featured Standard” normi te dokaz visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda.

.

 

 

 

 

 

 

 

Naši kupci kažu….

 

„Suradnja Konzuma i Fanole uspješna je dugi niz godina. Za Konzum koji je najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj, jako je važno imati dobavljača čiji proizvodni kapaciteti zadovoljavaju naše potrebe, a da pri proizvodnji velikih količine može zadržati prepoznatljivu kvalitetu proizvoda. Zbog mogućnosti odgovora na specifične zahtjeve Konzuma kao trgovca, odabrali smo Fanolu kao strateškog partnera za proizvodnju privatne marke suhih keksa. KPLUS brand prepoznat je po najboljem omjeru cijene i kvalitete za kupce i jako nam je važno da su proizvodi uvijek dostupni na polici i to po pristupačnoj cijeni. Suradnja s Fanolom nam upravo to omogućava.“

Ivan Mrazović, Konzum